Home

P1040191Dette sted er ideel til folk, der kan lide midt i naturen tilbringe deres ferie, hvor kun naboerne hjorte og elge. Lossen er en fast bopæl, selv om sandsynligheden for, at det finder, ikke så stor. Du virkelig har lyst til ét med naturen. Alligevel civilisation kun 10 km væk. Den måde der er smuk, med fantastisk udsigt, takket være den høje placering af vores hus. Vandløb, bakker i alle nuancer af grøn og blå og smukke Stora Ullen, en vigtig sø i Värmland. Vandet er så rent, at man kan kigge ind meters dybde. Der svømmer ørred, laks og mange andre fisk, herunder hvidfisk. Miles omkreds, alle får sit vand fra søen. Båten er klar, stænger er i stalden, og en fisker arrangerer vi på anmodning. Fangsten er, at grill. Nyd dit måltid

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100Selve huset er blevet nænsomt restaureret og smagfuldt indrettede. Det kan rumme 4-5 personer. I stueetagen er der en rummelig gård køkken med brændeovn. I stuen har en stor sofa og to komfortable lænestole. Nød pejs og læse en bog eller se en film er den perfekte afslapning efter en dag udendørs. I hallen er døren til toilettet.

 

P1040368På første sal er der 2 rummelige soveværelser, 1 med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge. Der er en seng i begge værelser kan placeres, og i hallen.

Udenfor er et stort bord med stole. Også på veranda nyde en drink eller en bog.

 

 

På grund af placeringen af Sättern er ikke regelmæssigt om vinteren sneen gled. Dette gør det svært for os at sikre, om huset kan du nå. For nu vi leje vores hus derfor i foråret, sommeren og efteråret.

For dem, der elsker naturen og uden naboer ville spørge, er, hvis Sättern ferie et fantastisk sted at basere selv at bruge!