Home

P1040237Dette stedet er ideelt for folk som liker midten av natur tilbringe ferien, med bare naboer hjort og elg. Gaupa er en permanent bosatt, selv om sannsynligheten for at den finner, ikke så stor. Du virkelig føler ett med naturen. Likevel sivilisasjonen bare 10 km unna. Måten det er vakker, med fantastisk utsikt, takket være den høye plasseringen av huset vårt. Bekker, åser i alle nyanser av grønt og blått og vakkert Stora Ullen, en viktig innsjø i Värmland. Vannet er så rent at du kan se inn meters dyp. Der flyter ørret, laks og mange andre fisk, inkludert hvitfisk. Miles rundt, alle får sitt vann fra denne innsjøen. Båten er klar, stenger er i låven, og en fiske vi ordne på forespørsel. Fangsten er at grilling. Nyt måltidet!

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100Selve huset har blitt nydelig restaurert og smakfullt innredet.  Det er plass til 4-5 personer. Iførste etasje er det en romslig farmhouse kjøkken med vedovn. Stuen har en stor sofa og to komfortable lenestoler. Likte peisen og lese en bok eller se en film er den perfekte avslapping etter en dag utendørs. I hallen er døren til toalettet.

 

I første etasje er det 2 romslige soverom, 1 med dobbeltseng og det andre med to enkeltsenger. Det kan plasseres en seng i begge rom og i hallen.Utenfor er et stort bord med stoler. Også på veranda nyter en drink eller en bok.

P1040282

På grunn av plasseringen av Sättern er ikke regelmessig i vinter snø raste. Dette gjør det vanskelig for oss å sikre om huset du kan nå. For nå leier vi huset vårt derfor vår, sommer og høst.

For de som elsker naturen og uten naboer vil stille er om Sättern ferie et flott sted å basere deg til å bruke!